כמעט כל תבשיל מתחיל בהזהבה של בצל במעט שמן. זה גם מפיץ ריח נפלא במטבח. הבעיה- חיתוך הבצל גורם לדמעות לזלוג.
כשהייתי קטנה, עזרתי לאמא שלי במטבח לחתוך בצל וחבשתי משקפי צלילה כדי שלא יהיו לי דמעות.
עם השנים למדתי, שיש דרך פשוטה בהרבה.
אם גם אתם עדיין דומעים, המדריך הזה עבורכם:
שלב 1
חותכים את הבצל לאורך
שלב 2:
“משכיבים” על קרש החיתוך כל חצי, כך שהצד החתוך נמצא על הקרש והאדים המדמיעים לא מגיעים אלינו
שלב 3:
חותכים את הבצל ל”ירחים”
שלב 4:
מסובבים וחותכים לכיוון השני – כל הזמן כשהצד החתוך נמצא על הקרש
בהצלחה!
רוצה לגלות עוד סודות מהמטבח?