פתיתים עם פטנט, מתכון שקטנים וגדולים אוהבים

עוד משהו שיכול לעניין אותך

כדאי לקרוא

פוסטים אחרונים

אובחנת עם סוכרת הריון? מזמינה אותך להדרכה שלי

הצילו! יש לי סוכרת הריון!
הדרכה אינטרנטית עד שתגיעי לדיאטנית

אני אוהבת לבשל פרקטי ופשוט בלי להתפשר על הבריאות ועל הטעם. הנה מתכון קל, טעים ומהיר להכנה, שאפשר לתת לילדים וגם המבוגרים יאהבו אותו מאוד.
הפטנט: השילוב בין כורכום, פלפל שחור, בצל מטוגן ומלח שמעשירים פלאים את הטעם וגם את התרומה הבריאותית.

המצרכים:

חצי חבילת פתיתים (250 גרם), מומלץ להשתמש בפתיתים מחיטה מלאה

    כף שמן זית

    חצי בצל קטן (או רבע גדול) קצוץ דק (לחצו כאן כדי ללמוד איך לקצוץ בצל בלי לדמוע)

    שליש כפית כורכום

    רבע כפית פלפל שחור

    חצי כפית מלח או לפי הטעם (כמה שפחות, יותר בריא, תזכורת: מתחת לגיל שנה לא להוסיף מלח)

    330 מ”ל (כוס “איקאה” / “אפרופו”) מים

ההכנה:

בסיר קטן (1.5 ליטר) מחממים כף שמן זית

מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהופך לשקוף:

מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב

מוסיפים את הכורכום, הפלפל השחור והמלח, מערבבים

מוסיפים את המים

מבשלים על אש קטנה – בינונית עם מכסה סגור חלקית

מוכן תוך 6-10 דקות

רוצה לגלות עוד סודות מהמטבח?

הירשמי בקישור זה, והספר האלקטרוני “סודות מהמטבח” בדרך אלייך!

המשיכי לקרוא מאמרים נוספים בנושאי תזונה בהריון: