קינוח מתפוח – מדריך מצולם

עוד משהו שיכול לעניין אותך

כדאי לקרוא

פוסטים אחרונים

אובחנת עם סוכרת הריון? מזמינה אותך להדרכה שלי

הצילו! יש לי סוכרת הריון!
הדרכה אינטרנטית עד שתגיעי לדיאטנית

אני אוהבת את המנה הזאת כי היא פשוט טעימה.

הכנתי אותה לבתי כשהיתה תינוקת ומצאתי את עצמי אוכלת ממנה גם, הטעם הוא כמו עוגת תפוחים, רק בלי העוגה,

וכדאי מאוד לערבב עם יוגורט.

יש בה איזון בין מתיקות לחמיצות בזכות האידוי שעובר התפוח בזמן האפיה, והקינמון מקנה טעם נפלא.

והכי חשוב – ההכנה קלה מאוד!

 

שלב ראשון:

מקלפים תפוחי “גראני סמית” (הירוקים), מניחים בכלי פיירקס בעל מכסה ומפזרים מעט קינמון:

שלב שני:

אופים בחום בינוני עד שרואים שהתפוחים “התפוצצו”:

שלב שלישי:

כפי שניתן לראות בתמונה הקודמת, חלק מעבודת הריסוק התבצעה באופן טבעי. נותר רק לגרד עם מזלג את שאר הבשר מהתפוח ולערבב היטב. זהו!

רוצה לגלות עוד סודות מהמטבח?

הירשמי בקישור זה והספר האלקטרוני “סודות מהמטבח” בדרך אליך!

המשיכי לקרוא מאמרים נוספים בנושאי תזונה בהריון: