המדריך השלם לתזונה בהיריון

הספר !!! למידע ולפרק חינם לחצו על התמונה

הספר

רוצה לאכול בריא בהריון, לפניו ואחריו? הרשמי כאן לסדרות טיפים שיגיעו לתיבת הדואר שלך אחת לשלושה ימים.

שם:
דוא"ל: 
 מתכננת הריון
 בשליש הראשון
 בשליש השני
 בשליש השלישי
 אחרי לידה
 טיפים על תזונה בריאה

לעולם לא אעביר את כתובת המייל שלכם לאף אחד בשום מצב. כן אשמח לשלוח לכם עדכונים על תוכן בעל ערך מתוצרתי.

קינוח מתפוח - מדריך מצולם

מאת: טובה קראוזה, דיאטנית קלינית

אני אוהבת את המנה הזאת כי היא פשוט טעימה.

הכנתי אותה לבתי כשהיתה תינוקת ומצאתי את עצמי אוכלת ממנה גם, הטעם הוא כמו עוגת תפוחים, רק בלי העוגה,
וכדאי מאוד לערבב עם יוגורט.
יש בה איזון בין מתיקות לחמיצות בזכות האידוי שעובר התפוח בזמן האפיה, והקינמון מקנה טעם נפלא.

והכי חשוב - ההכנה קלה מאוד!

 

שלב ראשון:

מקלפים תפוחי "גראני סמית" (הירוקים), מניחים בכלי פיירקס בעל מכסה ומפזרים מעט קינמון:

 

 

שלב שני:

אופים בחום בינוני עד שרואים שהתפוחים "התפוצצו":


 

שלב שלישי:
כפי שניתן לראות בתמונה הקודמת, חלק מעבודת הריסוק התבצעה באופן טבעי. נותר רק לגרד עם מזלג את שאר הבשר מהתפוח ולערבב היטב. זהו!

 

רוצה לגלות עוד סודות מהמטבח?

 

הירשמי בקישור זה והספר האלקטרוני "סודות מהמטבח" בדרך אליך!