המדריך השלם לתזונה בהיריון

הספר !!! למידע ולפרק חינם לחצו על התמונה

הספר

רוצה לאכול בריא בהריון, לפניו ואחריו? הרשמי כאן לסדרות טיפים שיגיעו לתיבת הדואר שלך אחת לשלושה ימים.

שם:
דוא"ל: 
 מתכננת הריון
 בשליש הראשון
 בשליש השני
 בשליש השלישי
 אחרי לידה
 טיפים על תזונה בריאה

לעולם לא אעביר את כתובת המייל שלכם לאף אחד בשום מצב. כן אשמח לשלוח לכם עדכונים על תוכן בעל ערך מתוצרתי.

פתיתים עם פטנט, מתכון שקטנים וגדולים אוהבים

מאת: טובה קראוזה - דיאטנית קלינית

אני אוהבת לבשל פרקטי ופשוט בלי להתפשר על הבריאות ועל הטעם. הנה מתכון קל, טעים ומהיר להכנה, שאפשר לתת מגיל 9 חודשים פלוס מינוס (לפני גיל שנה, להכין ללא מלח) וגם הגדולים יאהבו אותו מאוד.

 

הפטנט: השילוב בין כורכום, פלפל שחור, בצל מטוגן ומלח שמעשירים פלאים את הטעם וגם את התרומה הבריאותית.

 

המצרכים:

 

    חצי חבילת פתיתים (250 גרם), מומלץ להשתמש בפתיתים מחיטה מלאה

 

    כף שמן זית

 

    חצי בצל קטן (או רבע גדול) קצוץ דק (לחצו כאן כדי ללמוד איך לקצוץ בצל בלי לדמוע)

 

    שליש כפית כורכום

 

    רבע כפית פלפל שחור

 

    חצי כפית מלח או לפי הטעם (כמה שפחות, יותר בריא, תזכורת: מתחת לגיל שנה לא להוסיף מלח)

 

    330 מ"ל (כוס "איקאה" / "אפרופו") מים

 

ההכנה:

 

בסיר קטן (1.5 ליטר) מחממים כף שמן זית

 

מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהופך לשקוף:

 

 

 

מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב

 

 

 

מוסיפים את הכורכום, הפלפל השחור והמלח, מערבבים

 

 

 

מוסיפים את המים

 

 

מבשלים על אש קטנה – בינונית עם מכסה סגור חלקית

מוכן תוך 6-10 דקות

 

 

 

רוצה לגלות עוד סודות מהמטבח?

 

 

הירשמי בקישור זה, והספר האלקטרוני "סודות מהמטבח" בדרך אלייך!